Promocje
GRA "Gliders Racing-Wyścigi Szybowcowe"
GRA "Gliders Racing-Wyścigi Szybowcowe"
120,00 zł 99,00 zł
szt.
[Aviation Map] T-shirt full-print
[Aviation Map] T-shirt full-print
109,90 zł 99,90 zł
 [GLIDER PILOT blue] T-shirt
[GLIDER PILOT blue] T-shirt
79,00 zł 69,90 zł
 [GLIDER PILOT red] T-shirt
[GLIDER PILOT red] T-shirt
79,00 zł 69,90 zł
 [PILOT licence] T-shirt
[PILOT licence] T-shirt
79,00 zł 69,90 zł
Torba lotnicza
Torba lotnicza
49,00 zł 45,90 zł
szt.
Polityka prywatności

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "MULTI" Tomasz Wójtowicz.

Dane osobowe

Zgodnie z Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych (RODO) z należytą starannością dbamy o Twoje dane osobowe. W tym miejscu możesz poznać zasady na jakich odbywa się administracja danymi.

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest:

"FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "MULTI" Tomasz Wójtowicz
Tomasz Wójtowicz
Jasionka 835C
36-002 Jasionka
NIP: 8671835960
REGON: 831357084"

  1. Twoje dane osobowe przechowujemy na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG).
  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  3. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  4. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  • poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  1. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  2. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  3. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  4. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  5. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  6. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis Domowy Kącik Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.
  7. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

Polityka plików cookies

Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "MULTI" Tomasz Wójtowicz używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl